050 711 9319 info@solutebv.nl

Elektrotechniek

Waar technologie en elektrotechniek samenkomen

Solute Energietechniek is je elektrotechnisch adviseur voor vernieuwende en meer complexe elektraprojecten. Denk aan een compleet ontwerp, advies en/of projectmanagement van alle elektrotechnische installaties waarbij techniek en technologie slim en veilig op elkaar aansluiten. Dat woont en werkt niet alleen fijn, maar scheelt ook in je energieverbruik en het onderhoud.

Een eigen laadpaal aan huis

Rijd je elektrisch? Dan ben je afhankelijk van beschikbare laadpalen of laadstations. Een eigen laadpaal zorgt ervoor dat je jouw auto altijd kan opladen, zonder afhankelijk te zijn van laadpalen in de buurt. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om een eigen laadpaal of wall box te laten installeren.

Elektrotechniek van A tot Z

Naast het installeren van laadpalen en Wall boxen ben je ook voor alle andere elektrotechniek bij Solute Energietechniek aan het juiste adres. Zo vervangen we complete groepenkasten of breiden deze uit in je meterkast, realiseren we krachtstroom in jouw woning en zorgen we voor het installatiewerk als je overstapt op elektrisch koken door middel van inductie.

Een plan op maat

Benieuwd wat Solute voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.