050 711 9319 info@solutebv.nl

Zonne-energie

Hoog rendement met zonnepanelen

Met PV-panelen of zonnepanelen wek je zelf stroom op. Op zonnige én op bewolkte dagen bespaar je zo op je energierekening. De terugverdientijd van een investering in een zonnestroomsysteem wordt steeds korter. Dat komt omdat de panelen goedkoper en beter zijn geworden: ze leveren een hoger rendement en door de wereldwijde concurrentie van fabrikanten van zonnecellen is de aanschafprijs lager. Bovendien krijg je de btw terug van de Belastingdienst en verhogen zonnepanelen de waarde van je woning.

Wat kan Solute voor jou betekenen?

Solute biedt je een compleet zonne-energiesysteem inclusief kwaliteitszonnepanelen, omvormer, professionele installatie én garantie. Ook optimizers en micro-omvormers behoren tot de mogelijkheden om het rendement nog meer te optimaliseren voor jouw situatie. Bovendien biedt een online app inzicht in de opbrengst van je zonnepanelen. Je ziet direct wat je bespaart op je energierekening!

Wil je ook een duurzame zonne-energiecentrale op je schuine of platte dak? Of wil je een installatie van panelen op de grond of verwerkt in een schutting? Solute Energietechniek is op de hoogte van alle mogelijkheden en kan je adviseren over wat voor jouw situatie de beste oplossing is.

Btw-teruggave zonnepanelen

Misschien ben je er al van op de hoogte, maar het is goed om te weten dat je na de aanschaf van zonnepanelen voor je woning de betaalde btw terug kunt vragen bij de Belastingdienst. Wij kunnen ons voorstellen dat dit een heleboel vragen oproept en je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken. Daarom helpt Solute graag met het aanvragen van de btw-teruggave na aanschaf van zonnepanelen.

Een plan op maat

Benieuwd wat Solute voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.